komercijalna

atlantis

nikob

sparkase

sponzori uni

sponzori ewn

 

РЕДОСЛЕД НА ПОАЃАЊЕ НА КАРНЕВАЛСКИТЕ ГРУПИ

Redosled na poaganje-1

Редоследот на поаѓање на карневалските групи може да го симнете овде

Пријава за акредитација на новинари

maskaПочитувани,

Организациониот одбор на „Струмичкиот карневал“, Ви соопштува дека започна акредидитирањето за новинари, сниматели-камермани и фоторепортери за следење на „Струмичкиот Карневал“- 2015 година, кој ќе се случува од 18-ти февруари до 25-ти февруари 2015 година.

Повеќе: Пријава за акредитација на новинари

Прес конференција на организациониот одбор на струмичкиот карневал

plakat-2015-350HГлавната интернационална карневалска вечер ќе се одржи на 21 февруари, а организациониот одбор на карневалот интензивно работи за да им понуди на домашните и странските посетители уште едно прекрасно и незаборавно карневалско доживување. Александар Цицимов, претседател на организациониот одбор на денешната прес конференција информираше за програмата на карневалот, за интересот на карневалските групи, за тековните активности и проблемите со кои се соочуваат.


Повеќе: Прес конференција на организациониот одбор на струмичкиот карневал

stopanska

grafoservis

sirius

kanal 77

akzentmedia

fleks kredit