komercijalna

atlantis

nikob

sparkase

sponzori uni

sponzori ewn

 

Соопштение (2)

    Имајќи ја во предвид ситуацијата со пандемијата со Ковид - 19 која зема се поголем замав и мерките за заштита од истиот, ја известуваме јавноста дека Струмичкиот карневал 2021 нема да се одржи.

    Организациониот одбор превзема активности на симболичен начин да ги одбележиме карневалските празнувања со мерки и активности кои се во рамките на протоколите за Ковид – 19 и истите ќе бидат објавени пред почетокот на карневалските денови кои годинава се од 11-17 Март.

soopsteniee

stopanska

grafoservis

sirius

kanal 77

akzentmedia

fleks kredit