komercijalna

atlantis

nikob

sparkase

unibanka

univerzalgradba

 

Програма - Струмички карневал 2015

18.02. (среда) 2015 год:

-  Детски маскенбал  18 - 20 часот

19.02. (четврток) 2015 год:

- Објавување на резултатите од конкурсот за најдобри остварувања на тема карневал – Матична библиотека ,,Благој Мучето,, - Струмица

- Изложба на фотографии од карневалот 2014 година - Центар за култура -  Струмица  19 ,00 ч.

- Традиционален Концерт под маски на музичкото училиште ,,Боро Џони,, - Струмица -  Центар за култура Струмица - 20.00 ч.

Повеќе: Програма - Струмички карневал 2015

stopanska

grafoservis

sirius

kanal 77

akzentmedia

fleks kredit