komercijalna

atlantis

nikob

sparkase

sponzori uni

sponzori ewn

 

Акредитација

АКРЕДИТАЦИЈА

maska

Почитувани,

Организациониот одбор на „Струмичкиот карневал“, Ви соопштува дека започна акредидитирањето за новинари, сниматели-камермани и фоторепортери за следење на „Струмичкиот Карневал“- 2019 година, кој ќе се случува од 8-ми март до 13-ти март 2019 година.

Медиумската акредитација ќе биде резервирана само за членови на весници, телевизии, радија, новински агенции и он-лајн медиуми кои ќе ја претставуваат соодветната организација, на 9.03.2019 година (главна карневалска вечер).

Акредитациите ќе бидат издадени врз основа на валидна идентификација:

1.Пополнета форма за акредидација

2.Документ за идентификација на денот на подигнување на акредитацијата.

     Апликациите испратете ги НАЈДОЦНА до 24-ти февруари 2019 година на следниот e-mail: strumicacarnival@gmail.com

Пријавата може да ја симнете овде:  ПРИЈАВА ЗА АКРЕДИТАЦИЈА

Информации на тел: 075/479 033

Воедно, Ве известуваме дека Организациониот одбор на Струмичкиот карневал во НУЦК „Антон Панов“ Струмица ќе има обезбедено ПРЕСС центар со интернет пристап.

Забелешка:

Организациониот Одбор на Струмичкиот Карневал е одговорен само за доделување на акредитација за новинарите, додека од моментот на доделување па понатаму, процесот преминува во раце на носителот на акредитацијата.

ОРГАНИЗАЦИОНЕН ОДБОР НА СТРУМИЧКИ КАРНЕВАЛ

stopanska

grafoservis

sirius

kanal 77

akzentmedia

fleks kredit