komercijalna

atlantis

nikob

sparkase

sponzori uni

sponzori ewn

 

ОНЛАЈН ГЛАСАЊЕ

link za glasanje

 

Почитувани,

 

             Организациониот одбор на Струмичкиот карневал Ве известува дека оваа година за прв пат воведува „награда од публика“.

            Граѓаните ќе имаат можност да го дадат својот глас само за 1 (една) маска од сите категории преку интернет онлајн гласање на линкот: www.strumickikarnevalglasaj.mk или со скенирање на QR кодот.

Гласањето ќе биде достапно на 5-ти Март 2022 година во периодот од 19,00 до 24,00 часот.

Карневалската маска со најмногу гласови ќе освои парична награда во висина од 200 евра во денарска противвредност, а ќе биде објавена на Прес конференцијата  на 07.03.2022 година (понеделник), во 12,00 часот, во НУЦК „Антон Панов“ Струмица.

  

ПРИЛОГ: линк и QR код за гласање

 

 

                                                                   Организационен одбор на   

                                                                        Струмички карневал

 

stopanska

grafoservis

sirius

kanal 77

akzentmedia

fleks kredit