komercijalna

atlantis

nikob

sparkase

sponzori uni

sponzori ewn

 

АДРИА „ВО ВОЗДУХ“

adria

Во последното списание на словенечкиот авио превозник Адриа ,, Во воздух,, Струмичкиот карневал е вброен во седумте највозбудливи зимски настани во Европа и го препорачуваат како туристичка дестинација. Ове е уште една потврда за високото реноме кое Струмичкиот карневал го има. Погледајте го линкот подолу.

https://www.adria.si/en/onair-magazine/article/strumica-its-all-about-the-carnival-atmosphere

stopanska

grafoservis

sirius

kanal 77

akzentmedia

fleks kredit