komercijalna

atlantis

nikob

sparkase

sponzori uni

sponzori ewn

 

Гостување во Брауншвајг Германија

53001472 2319122644806259 3879817878882484224 n

https://www.ndr.de/…/Live-vom-groessten-Umzug-des-Nordens,s… На овој линк од преносот на NDR телевизија од 51,30 до 54,30 минута можете да го проследите настапот на компилацијата од маски ,,Струмички карневал,, составена од карневалските групи Мулен руж Анита, Струмички Викинзи и Мулен руж, која на карневалот во Брауншвајг Германија беше прогласена за најдобра маска во движење. Инаку овој карневал е трет по големина во Германија со над 250 групи и алегориски возила.

 

stopanska

grafoservis

sirius

kanal 77

akzentmedia

fleks kredit