komercijalna

atlantis

nikob

sparkase

sponzori uni

sponzori ewn

 

Гостување на „Сурва“ Перник 2017

received 304702373266239

 Претставуван од 25 карневалисти, членови на карневалската група „Мулен руж“, Струмичкиот карневал, на 28-ми јануари 2017 година, гостуваше на 26-тиот меѓународен карневал „Сурва“ во Перник. Тие, со  својата раскошна маска и кореографија,  заедно со  карневалски групи од Р.Бугарија и уште 15 карневалски групи од странство со над 7.000 учесници имаа прилика да се претстават пред многубројните посетители и да го привлечат нивното внимание, како и вниманието на локалните и националните медиуми.

 

stopanska

grafoservis

sirius

kanal 77

akzentmedia

fleks kredit