komercijalna bb

evn

atlantis

nikob

sparkasse

ministerstvo za kultura 

Фотографии 2014

Прием кај градоначалникот по повод 20 годишнина од приемот во Европската федерација на карневалски градови, FECC

Изложба „За 20 години во FECC помеѓу 20 топ улични карневали во светот“

stopanska

grafoservis

ok

sirius

 kanal 77