komercijalna

atlantis

nikob

sparkase

sponzori uni

sponzori ewn

 

Пријав за акредитација на новинари

AKREDITACI

 

 

Почитувани,

Организациониот одбор на „Струмичкиот карневал“ Ви соопштува дека започна акредидитирањето за новинари, сниматели-камермани и фоторепортери за следење на „Струмичкиот Карневал“- 2024 година, кој ќе се случува од 13-ти март до 23-ти март 2024 година.

Медиумската акредитација ќе биде резервирана само за членови на весници, телевизии, радија, новинск агенции, фотографи и он-лајн медиуми кои ќе ја претставуваат соодветната организација.

Акредитацијата ќе бидат издадена врз основа на валидна идентификација:

1.Пополнета форма за акредидација

2.Документ за идентификација на денот на подигнување на акредитацијата.

     Апликацијата испратете ја НАЈДОЦНА до 10-ти март 2024 година на следниот e-mail: strumicacarnival@gmail.com

Пријавата може да ја симнете овде: ПРИЈАВА ЗА АКРЕДИТАЦИЈАПријава за акредитации за новинари

Организациониот Одбор на Струмичкиот карневал по разгледување на пријавата за акредитација, дополнително ќе Ве исвести за одобрената акредитација, местото и времето на подигање на истата која согласно Програмата ќе важи за учество на Струмичкиот Карневал -2024.

Кандидатите кои добиле акредитација ќе бидат контактирани преку телефон, пошта и/или електронска пошта. Истите ќе имат обврска да достават/отстапат авторско право на користење фотографии од “Струмички карневал 2024“ година до Организациониот Одбор на Струмичкиот Карневал за понатамошна употреба.

Пратете ја оваа апликациона форма на електронска пошта strumicacarnival@gmail.com

 

Забелешка:

Организациониот Одбор на Струмичкиот Карневал е одговорен само за доделување на акредитација за новинарите, додека од моментот на доделување па понатаму, процесот преминува во раце на носителот на акредитацијата.

 

ОРГАНИЗАЦИОНЕН ОДБОР НА СТРУМИЧКИПТ КАРНЕВАЛ

 

stopanska

grafoservis

sirius

kanal 77

akzentmedia

fleks kredit