komercijalna

atlantis

nikob

sparkase

sponzori uni

sponzori ewn

 

Пријав за акредитација на новинари

maska

 

 

Почитувани,

Организациониот одбор на „Струмичкиот карневал“, Ви соопштува дека започна акредидитирањето за новинари, сниматели-камермани и фоторепортери за следење на „Струмичкиот Карневал“- 2022 година, кој ќе се случува од 3-ти март до 9-ти март 2022 година.
Медиумската акредитација ќе биде резервирана само за членови на весници, телевизии, радија, новински агенции и он-лајн медиуми.
Акредитациите ќе бидат издадени врз основа на валидна идентификација:
1.Пополнета форма за акредидација
2.Документ за идентификација на денот на подигнување на акредитацијата.

Апликациите испратете ги НАЈДОЦНА до 2-ри март 2022 година на следниот e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Пријавата може да ја симнете овде: ПРИЈАВА ЗА АКРЕДИТАЦИЈА

Информации на тел: 075/479 033

 


Забелешка:
Организациониот Одбор на Струмичкиот Карневал е одговорен само за доделување на акредитација за новинарите, додека од моментот на доделување па понатаму, процесот преминува во раце на носителот на акредитацијата.

ОРГАНИЗАЦИОНЕН ОДБОР НА СТРУМИЧКИПТ КАРНЕВАЛ

ОНЛАЈН ГЛАСАЊЕ (3)

link za glasanje

 

Почитувани,

 

             Организациониот одбор на Струмичкиот карневал Ве известува дека оваа година за прв пат воведува „награда од публика“.

            Граѓаните ќе имаат можност да го дадат својот глас само за 1 (една) маска од сите категории преку интернет онлајн гласање на линкот: www.strumickikarnevalglasaj.mk или со скенирање на QR кодот.

Гласањето ќе биде достапно на 5-ти Март 2022 година во периодот од 19,00 до 24,00 часот.

Карневалската маска со најмногу гласови ќе освои парична награда во висина од 200 евра во денарска противвредност, а ќе биде објавена на Прес конференцијата  на 07.03.2022 година (понеделник), во 12,00 часот, во НУЦК „Антон Панов“ Струмица.

  

ПРИЛОГ: линк и QR код за гласање

 

 

                                                                   Организационен одбор на   

                                                                        Струмички карневал

 

stopanska

grafoservis

sirius

kanal 77

akzentmedia

fleks kredit