komercijalna

atlantis

nikob

sparkase

sponzori uni

sponzori ewn

 

Резултати од гласањето на жири комисијата (2)

REZULTATI-1

Извештај од жири комисијата 

На 13.03.2016 година во времето од 13,00 до 15,00 часот, во просториите на НУЦК„Антон Панов“, членовите на жири комисија во состав: Aлександар Филев – претседател и членовите  Хризантема Рендевска, Иван Јовев, Панче Беџовски, Ване Ристов, Ѓорѓи Пелтековски и Горица Цурева,  одржаа заеднички работен состанок на кој ги разгледаа ранг листите по категории.

Од страна на жири комисијата беа сумирани следните резултати:

 

За категорија А:  групна маска над  50 и повеќе лица

маска со реден број 601 „Пудлици “ од ООУ „Гоце Делчев“ Василево,  48 бода;

маска со реден број 602 „Струмички карлипе “ од ООУ „Герас Цунев“ Просениково, 36 бода;

маска со реден број 605 „Боите на бојата “ СОУ „Јане Сандански“ Струмица, 56 бода;

маска со реден број 606 „Вечна игра“ СОУ “Димитар Влахов“Струмица, 57 бода;

маска сореден број 607 „Феник“ Мулен руж, 70 бода;

маска со реден број 608 „Зимска бајка“ СОУ“Никола Карев“-Струмица, 48 бода;

Категорија Б:  Групна маска со 30 до 50 лица

маска со реден број 501 “Ефектот на пеперутката“  ООУ „Кирил и Методиј“ с.Дабиља, 41 бода,

маска со реден број 502 “Енергетска ефикасност“ Светла Иднина, 40 бода ;

маска со реден број 503 „Зеленики“ ООУ „Маршал Тито“ Струмица, 46 бода;

маска со реден број 504 „Везилка“ Здружение Струма, 63 бода;

маска со реден број 505 „Во светот на бубалките“ Студио модерна балет Газели, 49 бода;

маска со реден број 506 „Дожд и сонце“ Средни училишта Куманово. 27 бода;

маска со реден број 507 „Момички со кломпички“, Здружение Звезден град Струмница, 69  бода;

Категорија В:   Групна маска од 20 до 30 лица

Маска со ред.бр. 401 „Џоломари“, Кавадарци, 20 бода;

Маска со ред.бр. 402 „Здивот на животот“, Ефтимови, 78 бода;

Маска со ред.бр. 403 „Бал на месечина“,  ООУ „Никола Карев“ Пробиштип, 46 бода;

Маска со ред.бр. 404 „Големиот бал на малите барони“ , ООУ „Сандо Масев“ Струмица, 63 бода;

Маска со ред.бр. 405 „Венус“ Кавадарци, нема добиено бодови.

Категорија Г: Групна маска со 10 до 20 лица

Маска со ред.бр.301 „Пајакот Тарантула“, Кико Стил, 63 бода;

Маска со ред.бр. 302 „Окото на бескрајната љубов“, Мулен Руж, 70 бода;

Маска со ред.бр. 303 “Алиса во замјата на чудата“, Струмички Викензи, 56 бода;

Маска со ред. Бр. 304 „Ратевски убавици“ Ратевски бамбурци,  26 бода;

 

Категорија Д:  Групна маска од 5до 10 лица – нема пријавено учесници;

Категорија Ѓ:  Поединечна маска од 1 до 5 лица

Маска со ред.бр. 101 „Илузија“   The best forever , 26 бода;

Маска со ред.бр. 102 „Индијанец“ Ристо Ѓорѓиев, 10 бода;

Маска со ред.бр. 103 „Мис Ворлд“ Ратевски Бамбурци, 54 бода;

Маска со реден број 104 „Струмички каранфил“ Ети-Декор, 24 бода 

Предложениот наградебн фонд изнесува вкупно:  

7.326 Евра во денарска противвредност или 449.000,00 денари

ПРИЛОГ: Оценувачки листи и Одлука на жири комисија.

13.03.2016 година

Струмица                                                                    

                                                                                                       Жири комисија:

                                                                                          Александар Филев –Претседател

                                                                                          Иван Јовев – член

                                                                                          Хризантема Рендевска - член       

                                                                                          Панче Беџовски – член

                                                                                          Ване Ристов – член

                                                                                          Ѓорги Пелтековски – член

                                                                                          Горица Цурева - член

stopanska

grafoservis

sirius

kanal 77

akzentmedia

fleks kredit