komercijalna bb

evn

atlantis

nikob

sparkasse

ministerstvo za kultura 

Соопштение:

   Имајќи ја во предвид ситуацијата со пандемијата со Ковид - 19 која зема се поголем замав и мерките за заштита од истиот, ја известуваме јавноста дека Струмичкиот карневал 2021 нема да се одржи.

   Организациониот одбор превзема активности на симболичен начин да ги одбележиме карневалските празнувања со мерки и активности кои се во рамките на протоколите за Ковид – 19 и истите ќе бидат објавени пред почетокот на карневалските денови кои годинава се од 11-17 Март.

stopanska

grafoservis

ok

sirius

 kanal 77