komercijalna bb

evn

atlantis

nikob

sparkasse

ministerstvo za kultura 

Акредитација

plakat varijanti

maska

Почитувани,

Организациониот одбор на „Струмичкиот карневал“, Ви соопштува дека започна акредидитирањето за новинари, сниматели-камермани и фоторепортери за следење на „Струмичкиот Карневал“- 2018 година, кој ќе се случува од 14-ти февруари до 21-ви февруари 2018 година.

Медиумската акредитација ќе биде резервирана само за членови на весници, телевизии, радија, новински агенции и он-лајн медиуми кои ќе ја претставуваат соодветната организација, на 17.02.2018 година (главна карневалска вечер).

Акредитациите ќе бидат издадени врз основа на валидна идентификација:

1.Пополнета форма за акредидација

2.Документ за идентификација на денот на подигнување на акредитацијата.

     Апликациите испратете ги НАЈДОЦНА до 13-ти февруари 2018 година на следниот e-mail: strumicacarnival@gmail.com

Пријавата може да ја симнете овде:  ПРИЈАВА ЗА АКРЕДИТАЦИЈА

Информации на тел: 075/479 033

Воедно, Ве известуваме дека Организациониот одбор на Струмичкиот карневал во НУЦК „Антон Панов“ Струмица ќе има обезбедено ПРЕСС центар со интернет пристап.

Забелешка:

Организациониот Одбор на Струмичкиот Карневал е одговорен само за доделување на акредитација за новинарите, додека од моментот на доделување па понатаму, процесот преминува во раце на носителот на акредитацијата.

ОРГАНИЗАЦИОНЕН ОДБОР НА СТРУМИЧКИ КАРНЕВАЛ

stopanska

grafoservis

akzent

sirius

 kanal 77